Osnovan Fond don Calosso

Osnovan je Fond don Calosso, projekt stipendiranja Udruženja salezijanaca suradnika Mjesnog središta Jarun uz partnerstvo župnog oratorija Dominik Savio. Cilj projekta je razvijanje svijesti o međusobnom pomaganju i odgovornosti kod djece i mladih koji dolaze u oratorij te stipendiranje učenika i studenata iz siromašnih obitelji iz župe Duha Svetoga te aktivnih članova župe koji se...

Osnovan je Fond don Calosso, projekt stipendiranja Udruženja salezijanaca suradnika Mjesnog središta Jarun uz partnerstvo župnog oratorija Dominik Savio.

Cilj projekta je razvijanje svijesti o međusobnom pomaganju i odgovornosti kod djece i mladih koji dolaze u oratorij te stipendiranje učenika i studenata iz siromašnih obitelji iz župe Duha Svetoga te aktivnih članova župe koji se školuju.

Ove akademske godine će se isplaćivati 3 stipendije u iznosu 400 kn za đake osnovne i srednje škole te u iznosu 600 kn za studente.

Prijave se mogu vršiti na e-mail adresi fond-don-calosso@gmail.com ili fizički u radno vrijeme oratorija kod voditelja oratorija don Ivana Terzea ili asistenta Vinka.

Ovdje možete naći Pravilnik Fonda te informacije o potrebnoj dokumentaciji uz prijavu

Related Posts