Klub prijatelja škole

Salezijanska osnovna škola neprofitna je ustanova, koju smo osnovali salezijanci suradnici Udruženja salezijanaca suradnika Mjesnog središta Jarun, a koja se u svom radu financira isključivo dobrovoljnim prilozima. Tim povodom osnovali smo i Klub prijatelja Salezijanske osnovne škole.
Prijatelji Salezijanske osnovne škole mogu biti sve fizičke i pravne osobe (tvrtke, udruge, župe, redovničke zajednice i sl.) koje u svome životu njeguju i podržavaju vrijednosti koje Salezijanska osnovna škola promiče u svom radu. Svaka donacija prijatelja bit će utrošena namjenski i isključivo za potrebe Salezijanske osnovne škole.

Prijateljem možeš postati i ti. Samo trebaš  ispuni pristupnicu i prema svojim mogućnostima redovito i sustavno pomagati rad Salezijanske osnovne škole na jedan od sljedećih načina:

  • molitvom
  • novčanim prilogom (donacijom)
  • volontiranjem

Kontakt Kluba prijatelja: prijatelji.salos@gmail.com

POSTANI I TI PRIJATELJ ŠKOLE!

Ispunjavanjem Pristupnice za Klub prijatelja Salezijanske osnovne škole, dajete privolu da vaše podatke čuvamo i obrađujemo u svrhu daljnje komunikaciju s ciljem informiranja o događanjima i inicijativama vezanim uz Salezijansku osnovnu školu. Primljene osobne podatke ne otkrivamo trećim osobama, a čuvamo ih dok nas vi ne zatražite da ih prestanemo obrađivati, što imate pravo učiniti u svakom trenutku, povlačenjem svoje privole. Uz navedeno, imate pravo i na pristup vašim podacima, pravo na ispravak ili brisanje vaših podataka, pravo na ograničenje obrade te pravo na podnošenje Za sve vaše zahtjeve nas možete kontaktirati na adresu elektroničke pošte: prijatelji.salos@gmail.com.