Salezijanska osnovna škola

Salezijanska osnovna škola u obiteljskom ozračju utjelovljuje salezijansku duhovnost i pedagogiju razuma, vjere i ljubaznosti kroz: dom, školu, crkvu i igralište.

Salezijanska osnovna škola

Svojom donacijom pomažeš rad Salezijanske osnovne škole koja u obiteljskom ozračju utjelovljuje salezijansku duhovnost i pedagogiju razuma, vjere i ljubaznosti kroz: dom, školu, crkvu i igralište. Svojim donacijama budi trajni prijatelj na kojeg se škola može osloniti.

„Nemojmo nikad propustiti prigodu u kojoj nam Gospodin pruža mogućnost da činimo dobro”
                                                                                                                     don Bosco

kn

Unesite iznos donacije

Osobni podaci

Donaciju možete izvršiti putem uplatnice ili putem mobitela (2d barkod).

1. Plaćanje uplatnicom - uplatnicu ispunite prema zadanom prijedlošku te unesite iznos koji želite donirati. Tako pripremljenu uplatnicu sa svim potrebnim podacima možete uplatiti u bilo kojoj poslovnici banke, u svim poštanskim uredima ili internet bankarstvom.
2. Plaćanje mobitelom - putem aplikacije vaše banke za skeniranje 2d barkoda, skenirajte navedeni kod te pratite upute za plaćanje.
Kliknite na uplatnicu da se prikaže uvećano.

Klikom na gumb DONIRAJ koji se nalazi na dnu stranice na Vaš email dobit ćete link pomoću kojeg možete izabrati dar zahvale nakon izvršene donacije. Kod plaćanja uplatnicom i mobilnim bankarstvom ovaj gumb služi samo za dobivanje linka, a ne i za izvršavanje donacije ili bilo kakvog drugog plaćanja.

Terms

Donacija Ukupno: 50.00 kn