Mjesno vijeće

Mjesno vijeće upravlja mjesnim središtem i sastavljeno je od  prikladnog broja vijećnika koje su izabrali salezijanci suradnici mjesnog središta te od povjerenika, svećenika salezijanca (SDB). Zadaća mjesnog vijeća je da osiguraju funkcioniranje udruženja. Mjesno vijeće Udruženja salezijanaca suradnika Mjesnog središta Jarun se sastoji od koordinatora, rizničara, tajnika, savjetnika za formaciju, savjetnika za apostolat i povjerenika SDB.

 • Davorin Novosel
  Koordinator
  Davorin je dao obećanje i pristupio udruženju 1988.godine, po struci je profesor politehnike i informatike te obavlja funkciju koordinatora od rujna 2016.godine.
 • Dorotea Pikula
  Tajnica
  Dorotea je dala obećanje i pristupila Udruženju na blagdan don Bosca u siječnju 2016.godine, po struci je diplomirana ekonomistica te obavlja funkciju tajnice od rujna 2016.godine.
 • Josip Zelenika
  Rizničar
  Josip je dao obećanje i pristupio Udruženju na blagdan don Bosca u siječnju 2016.godine, po struci je diplomirani inženjer elektrotehnike te obavlja funkciju rizničara  od rujna 2016.godine.
 • Martina Bačić
  Savjetnik za formaciju
  Martina je dala obećanje i pristupila Udruženju 2006. godine,  po struci je profesorica latinskog jezika i povijesti te obavlja funkciju savjetnice za formaciju od rujna 2016.godine.
 • Ivan Pustaj
  Savjetnik za apostolat
  Ivan je dao obećanje i pristupio Udruženju na blagdan don Bosca u siječnju 2016.godine,  po struci je bacc. elektrotehnike te obavlja funkciju savjetnika za apostolat od rujna 2016.godine.
 • don Ante Vasilj
  SDB Povjerenik
  Don Ante dugogodišnji je župnik župe Duha Svetoga na Jarunu te SDB povjerenik  našeg mjesnog središta od rujna 2017.godine.