Uvjeti korištenja

Korištenjem internet stranice Udruženja salezijanaca suradnika Mjesnog središta Jarun i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domeni uss-jarun.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Ako nastavite koristiti ovu stranicu, suglasni ste s ovim Uvjetima korištenja i Zaštitom privatnosti.

Internetska stranica namijenjena je olakšavanju pristupa javnosti informacijama o našoj organizaciji i njezinim aktivnostima. Naš je cilj da su te informacije što cjelovitije, točnije i ažuriranije. Ako nas obavijestite o pogreškama putem elektroničke pošte na adresu admin@uss-jarun.hr, poduzet ćemo sve potrebne korake da se one što prije isprave. Udruženje salezijanaca suradnika Mjesno središte Jarun zadržava pravo izmjene sadržaja i Uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Udruženje salezijanaca suradnika Mjesno središte Jarun ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom ove stranice. Udruženje salezijanaca suradnika Mjesno središte Jarun se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti Udruženju salezijanaca suradnika Mjesnog središta Jarun nije cilj smanjiti odgovornost za njeno postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Također, ne možemo zajamčiti pouzdanost i ažuriranost informacija koje potječu iz vanjskih izvora i nalaze se na ovoj internetskoj stranici. Informacije na ovoj internetskoj stranici mogu sadržavati poveznice na internetske stranice koje su izvan nadzora Udruženja salezijanaca suradnika Mjesnog središta Jarun i za koje ne možemo prihvatiti odgovornost.

Informacije i podaci objavljeni na ovoj web stranici su namijenjeni u svrhu informiranja i u svrhu djelovanja Udruženja salezijanaca suradnika Mjesnog središta Jarun i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama. Ova web stranica ne pruža nikakav profesionalni savjet

Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Udruženje salezijanaca suradnika Mjesno središte Jarun ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.

Sadržaji s ove stranice može se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora (osim u slučaju kada je izričito navedeno da je sadržaj prenesen iz drugog izvora). Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka.

Dopušteno je stavljati poveznicu internet stranice Udruženja salezijanaca suradnika Mjesnog središta Jarun na druge stranice.

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Upoznajte se s uporabom “kolačića”.